Mindfulness voor professionals

Ben je goed opgeleid en ervaar je veel stress en onrust in je leven? Wil jij leren hoe je je leven een betere kwaliteit kunt geven? Heb jij je leven goed op orde maar kost je drukke bestaan je veel energie? Heb jij ook drukke werkzaamheden met deadlines en de combinatie van een professionele carriere met daarnaast een gezin en /of een opleiding, je sociale leven, de opvoeding en de huishouding , je sport of een andere hobbie waar je nauwelijks of niet meer aan toe komt? Heb je vaak het idee dat je tijd tekort komt? En dat je alles half aan het doen bent?
Dan is een weekend mindfulnesstraining een goede investering in jezelf waar je je leven lang plezier van zult hebben!!!

Je leert er vaardigheden om op een andere manier met stress en drukte om te gaan waardoor je gaat ervaren dat je stressniveau  basaal zal verminderen. Wetenschappelijk onderzoek heeft dat aangetoond. Kijk op: www.aandacht.be/nl/wetenschap_internationaal.html of op de mindful research guide: www.mindfulexperience.org/

Met een mindfulnesstraining  kan je ervaren dat je je niet meer laat leven door al die gedachten die je de hele dag hebt maar in plaats daarvan observeer je ze, zonder te oordelen en zonder en naar te handelen. Je maakt bewust de keuze aan welke gedachten je wel en geen aandacht besteed. Je leeft je dagelijkse leven meer met innerlijke rust en met aandacht voor het moment; datgene wat zich nu aan je voordoet. Je zult je vaker energieker en meer ontspannen voelen. Je leert er je focus in het heden te houden en vanuit innerlijke rust je keuzes op een bewuste manier te maken, zowel grote als alledaagse keuzes in je prive en op je werk. Je  wordt je meer bewust van je gedrag op de automatische piloot en kunt daardoor bewuster beter bij jou passende keuzes maken.

Wanneer je meer in het heden leeft zal er meer te genieten zijn. Het enige moment wat je hebt in het leven is dit moment! En dit moment…. en dit moment……….

Je hoeft je hele leven niet om te gooien om meer kwaliteit van leven te ervaren en een andere balans te krijgen.

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
Anfieldroad 69,
1098 WB Amsterdam
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-Jose)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81

© Copyright - Mindful Nederland