Mindfulness voor paramedici

Voor artsen en andere werkers in de gezondheidszorg / paramedici die graag aan een weekendmindfulnesstraining deel willen nemen waarin U  alle ” ins and outs”  van de mindfulnesstraining zult beoefenen en ervaren.

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode ter bevordering van zowel de fysieke als geestelijke gezondheid. (evidence based) Toepassing van de beginselen van mindfulness leidt tot minder stress, beter slapen, meer focus op uw activiteiten, verbetering van uw resultaten in werk en studie  en geeft U hernieuwde energie. Het pakt vermoeidheid structureel aan. In het Nederlands wordt ook wel de term aandachtstraining gebruikt.

Deze training geef ik op een locatie te midden van bos en heidevelden waar het nog echt stil is.  Landgoed de Stakenberg  is prachtig gelegen binnen de ecologische hoofdstructuur en de kans is groot dat U op het terrein herten en reeën tegenkomt. De wildtrek loopt over het terrein. U heeft een eigen kamer tot uw beschikking met douche en toillet en U verblijft incl. volpension. Voor data zie hieronder bij “training en data”.

Wanneer U belangstelling heeft voor deze training , informatie wilt of nader wilt overleggen kunt U mailen naar:  mindfulnederland@gmail.com

U kunt zich hier ook direct al opgeven via het aanmeldformulier op deze website.

Marie-Jose van Lieshout.
Gecertificeerd mindfulnesstrainer VMBN level 1.

BIG-geregistreerd en gespecialiseerd psychotherapeut / supervisor / opleider / trainer.
Lid Vereiniging voor mindfulnesstrainers Nederland en Vlaanderen V.M.B.N.

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
Anfieldroad 69,
1098 WB Amsterdam
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-Jose)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81

© Copyright - Mindful Nederland