Mindfulness trainingen

Mindfulness voor professionals

Ben jij hoog opgeleid en wil jij leren hoe je je leven een betere kwaliteit kunt geven? Heb jij je leven goed op orde maar kost je drukke bestaan je veel energie? Heb jij ook drukke werkzaamheden met deadlines en de combinatie van een professionele carriere met daarnaast een gezin en /of een opleiding, je sociale leven, de opvoeding en de huishouding , je sport of een andere hobbie waar je nauwelijks of niet meer aan toe komt? Heb je vaak het idee dat je tijd tekort komt? En dat je alles half aan het doen bent? Merk jij dat je gejaagd bent en stress ervaart?
Dan is een training in Mindfulness Based Stress Reduction, 8 avonden van 18.30 tot 21.00 uur een goede investering in jezelf waar je je leven lang plezier van zult hebben!!!

Mindfulness voor (para)medici

Voor artsen en andere werkers in de gezondheidszorg / paramedici die graag aan een mindfulnesstraining deel willen nemen maar die zich niet kunnen veroorloven om 8 weken achter elkaar een avond naar een training toe te gaan is er nu een mindfulnesstraining ” de 8-weekse mindfulnesstraining in een weekend” waarin U alle ” ins and outs” van de mindfulnesstraining zult beoefenen en ervaren.

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode ter bevordering van zowel de fysieke als geestelijke gezondheid. (evidence based) Toepassing van de beginselen van mindfulness leidt tot minder stress, beter slapen, meer focus op uw activiteiten, verbetering van uw resultaten in werk en studie en geeft U hernieuwde energie. Het pakt vermoeidheid structureel aan. In het Nederlands wordt ook wel de term aandachtstraining gebruikt.

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
Janskerkhof 15,
3512 BL Utrecht.
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-Jose)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81