Mindfulness- en Compassieweekendretraite.
Vrijdag 11 t/m zondag 13 december 2020. (Nog enkele plaatsen vrij)

Vanwege de vraag naar een mindfulness- en compassieweekendretraite is er eind 2020 weer een datum waarop  deze mindfulness- en compassieweekendretraite plaats zal gaan vinden.

Data en tijden:

  • Vrijdag 11 december start deze mindfulness- en compassieweekendretraite  om 17 uur en deze mindfulness- en compassieweekendretraite duurt t/m zondag 13 december 2020  17.00 uur.

Locatie: Conferentiecentrum de Poort, gelegen in de prachtige bossen en heidevelden van Groesbeek, de Mookerheide en het Duitse Reichswald nabij.

Programma: De mindfulness- en compassieweekendretraite  bestaat uit een afwisselend en  gestruktureerd programma waarin ik een gevarieerd aantal mindfulness- en compassieoefeningen zal begeleiden. Een deel van deze mindfulness- en compassieweekendretraite zal in stilte plaatsvinden waarbij ik wel de oefeningen blijf begeleiden overigens.  In het programma zitten naast verschillende meditatieoefeningen ook weer bewegingsoefeningen  zoals staande- en liggende yoga en mindful lopen op verschillende wijze. Er is elke dag tijd voor een kortere en langere wandeling.

Verblijf: Je verblijft op een eigen kamer met douche en toillet. De prijs is inclusief volpension. In de keuken worden met aandacht biologische en streekproducten gekookt. Dieetwensen kunnen aangegeven worden op het aanmeldformulier en daar wordt rekening mee gehouden.

Je kunt deelnemen aan deze mindfulness- en compassieweekendretraite  wanneer je:

  • je mindfulnessbeoefening een boost wilt geven.
  • de aandachtgerichte houding reeds beoefent of deze wilt leren  en kennis wil maken met oefeningen uit de compassietraining.
  • via mindfulnessbeoefening tot rust en ontspanning wilt komen in een bosrijke omgeving.
  • een weekend lang de tijd en aandacht voor jezelf en je eigen ervaringen wilt hebben.
  • de decemberfeestdagen en het nieuwe jaar 2021 op een ontspannen manier in wil gaan.

Voorwaarde om deel te kunnen nemen aan dit weekend is dat je enigzins bekend bent met de aandachtgerichte houding, deze weet te beoefenen of deze wil leren. De retraite vindt plaats in een kleine groep van max. 15 personen.

Kosten deelname weekendretraite: 367,50 euro, exclusief btw, inclusief verblijf volpension met verblijf op eigen kamer met douche en toilet.

Aanmelding en informatie: Overweeg je deel te nemen aan een van de mindfulness- en compassieweekendretraites of heb je daarover vragen ? Vraag dan nadere informatie  bij mindfulnederland@gmail.com
of geef je op via deze website op https://mindful-nederland.nl/aanmeldformulier-retraite/

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
WG-Plein 100-352,
1054 SG Amsterdam
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-Jose)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81

© Copyright - Mindful Nederland