MBCT-leertherapiegroepen

Op 2 mooie locaties; Groesbeek en Kloosterburen biedt Mindful Nederland, Marie-Jose van Lieshout sinds 2011 vele keren per jaar 4-daagse MBCT-leertherapiegroepen aan, inclusief oefeningen uit de compassietherapie, ACT en positieve psychologie.

Leertherapie is bedoeld voor psychologen / orthopedagogen / GZ-psychologen (i.o.) / psychotherapeuten (i.o.) / klinisch psychologen (i.o.) en psychiaters die in opleiding zijn tot cognitief gedragstherapeut of voor psychotherapeuten i.o. , klinisch psychologen i.o., psychiaters i.o.  die een leertheapietraject dienen te doorlopen in hun opleidingsroute.

Je kan aan de MBCT-leertherapiegroep deelnemen in het kader van de opleidingsroute bij de VGCt, voor dsommige  psychotherapie-opleidingen, enkele opleidingen tot klinisch psycholoog of als GGZ-professional gewoon voor jezelf.

Voor de data klik hier

Inhoud programma: Voor informatie over de inhoud van het programma van de MBCT-leertherapiegroep kun je mailen naar mindfulnederland@gmail.com

Aanmelding:  Ga naar aanmeldformulier.

Waar? Voor het geven van deze leertherapiegroepen heb ik 2 zeer geschikte locaties gevonden:
Het kleinschalige Conferentiecentrum ‘de Poort’ is schitterend gelegen in de mooie oude bossen van Groesbeek, nabij Nijmegen. Dit is een uitermate sfeervolle ambiance waar zeer smakelijk, biologisch en gevarieerd gekookt wordt met net dat tikkeltje meer aandacht.

Hotel ‘het Klooster’ in Kloosterburen op het mooie Hogeland van Groningen, nabij de stad Groningen. Dit kleine hotel is een voormalig klooster, waarvan vele authentieke elementen bewaard zijn gebleven (refter, kapel), maar met het comfort van tegenwoordig. Aan de achterkant van het hotel ligt een grote beschutte tuin met oude fruitbomen. Er wordt voortreffelijk gekookt op basis van slowfood / biologisch en kloosterrecepten.

Op beide locaties is er voor iedere deelnemer een eigen kamer met douche en toilet.

Kosten:  1525,- euro.

25 uur leertherapie: de MBCT-leertherapiegroep staat voor 25 punten leertherapie voor de VGCt. Wanneer je deelneemt aan de MBCT- en de Compassieleertherapiegroep staat dat dus voor 50 punten leertherapie voor de VGCT.

Vanwege de grote belangstelling voor en de enthousiaste reacties van de deelnemers op aanbod en inhoud van de MBCT-leertherapiegroepen dien je er rekening mee te houden dat bepaalde groepen snel vol  zitten.

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
Anfieldroad 69,
1098 WB Amsterdam
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-Jose)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81

© Copyright - Mindful Nederland