Compassieleertherapiegroepen

Op 2 mooie lokaties; Groesbeek en Kloosterburen biedt Mindful Nederland, Marie-Jose van Lieshout sinds 2012 een aantal keren per jaar  4-daagse Compassieleertherapiegroepen MBCT/MBCL/MSC/CFT aan waarbij de compassietraining, kern van mindfulness en evidence based centraal staat en andere stromingen binnen de CGT geïntegreerd worden.

MBCL staat voor Mindfulness Based Compassionate Living. MSC voor Mindfulness Self Compassion. CFT voor Compassion Focused Therapy. Je kan aan deze groep deelnemen wanneer je je de beginselen van de aandachttraining MBCT  al eerder eigen hebt gemaakt in een MBCT-leertherapiegroep, een 8-weekse mindfulnesstraining of elders ervaring met meditatie opgedaan hebt.

Leertherapie is bedoeld voor psychologen / orthopedagogen / GZ-psychologen (i.o.) / psychotherapeuten (i.o.) / klinisch psychologen (i.o.) en psychiaters die in opleiding zijn tot cognitief gedragstherapeut en/of die een leertheapietraject dienen te doorlopen in hun eigen opleidingsroute.

Je kan aan deze verdiepende Compassieleertherapiegroepen MBCT/MBCL/MSC/CFT deelnemen in het kader van de opleidingsroute bij de VGCt, enkele psychotherapie-opleidingen, enkele opleidingen tot klinisch psycholoog of als GGZ-professional gewoon voor jezelf.

Voor de data klik hier

Informatie over de inhoud van dit intensieve en verdiepende programma kun je opvragen door een mail te sturen naar mindfulnederland@gmail.com

Aanmelding:  Ga naar het aanmeldformulier

Waar? Voor het geven van deze leertherapiegroepen heb ik 2 zeer geschikte locaties gevonden:
Het kleinschalige Conferentiecentrum ‘de Poort’ is schitterend gelegen in de mooie oude bossen van Groesbeek, nabij Nijmegen. Dit is een uitermate sfeervolle ambiance waar zeer smakelijk en gevarieerd gekookt wordt met net dat tikkeltje meer aandacht.

Hotel ‘het Klooster’ in Kloosterburen op het mooie Hogeland van Groningen, nabij de stad Groningen. Dit kleine hotel is een voormalig klooster, waarvan vele authentieke elementen bewaard zijn gebleven (refter, kapel), maar met het comfort van tegenwoordig. Aan de achterkant van het hotel ligt een grote beschutte tuin met oude fruitbomen. Er wordt voortreffelijk gekookt op basis van slowfood / kloosterrecepten.

Op beide locaties is er voor iedere deelnemer een eigen kamer met douche en toilet.

Kosten:  1525,- euro.

25 uur leertherapie:  de verdiepende compassieleertherapiegroep staat voor 25 punten leertherapie voor de VGCt. Wanneer je deelneemt aan de MBCT- en de Compassieleertherapiegroep staat dat dus voor 50 punten leertherapie voor de VGCT.

Vanwege de grote belangstelling voor en de enthousiaste reacties van de deelnemers op aanbod en inhoud van de verdiepende compassieleertherapiegroepen dien je er rekening mee te houden dat bepaalde groepen snel vol zitten!

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
Anfieldroad 69
1098 WB Amsterdam.
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-Jose)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81

© Copyright - Mindful Nederland