Leertherapiegroepen: Voor Psychologen, (Ortho)Pedagogen, GZ-Psychologen, Psychotherapeuten, Klinisch Psychologen en Psychiaters in opleiding tot CGT-therapeut (VGCt) of / en voor al deze professionals die reeds in hun basisprofessie geregistreerd staan en die een bijscholing in de CGT willen doen,  die een  MBCT-leertherapie (mindfulness based cognitive therapy) willen ervaren  en /of een verdiepende Compassieleertherapie  (MBCT / mindfulness based compassionate living (MBCL )/ mindfulnesss en Selfcompassion (MSC) / Compassion Focused therapy (CFT).

“Mindfulness betekent niet-oordelend bewustzijn. Een rechtstreeks besef van wat er binnen in ons en om ons heen gaande is, van moment tot  moment.”  
Professor Mark Williams.

In verband met het beleid indamming verspreiding coronavirus zijn de leertherapiegroepen die gepland stonden tot 1 juni 2020 vervallen.

Daarom zijn er vanaf 1 juni 2020 nieuwe data bijgekomen!!!!
Zie het overzicht hieronder

Voor 2020 gaat de leertherapie voor de VGCT nog gewoon door zo berichtte de VGCt, dus schroom  niet je op te geven voor een van deze leertherapiegroepen!

Wanneer je mee wilt doen wacht dan niet te lang want er zijn momenten dat de groepen ineens snel vol zijn!

“Wil jij leren met aandacht, volledig en met compassie, dus mindful in je leven te staan?  Wil jij je automatische reactiepatronen leren herkennen en van daaruit  andere keuzes maken die bij je passen van moment tot moment? En een meer vriendelijke toon en meer compassie t.a.v. anderen en jezelf leren  hanteren? Steviger worden in je therapeutische rol?
Meld je dan nu aan voor een van de MBCT-leertherapiegroepen of verdiepende Compassieleertherapiegroepen van Mindful Nederland op een van beide mooie lokaties waar ik al een aantal jaren met veel plezier deze leertherapiegroepen geef.” 

Kijk ook bij de reacties van eerdere deelnemers aan deze  leertherapiegroepen en lees hun beoordelingen  en reviews tevens op deze website!! 

Data MBCT-leertherapiegroepen:

4-Daagse MBCT-leertherapiegroep donderdag 9  t/m zondag 12 juli 2020 Groesbeek.
(Nieuwe datum)

4-daagse MBCT-leertherapiegroep  donderdag 27 t/m zondag 30 augustus 2020  Kloosterburen. (Vol) 

4-Daagse MBCT-leertherapiegroep vrijdag 11 t/m maandag 14 september  2020  Groesbeek. (Vol)

4-Daagse MBCT-leertherapiegroep donderdag 1  t/m zondag 4 oktober 2020 Groesbeek. (Nieuwe datum)

4-Daagse MBCT-leertherapiegroep donderdag 8  t/m zondag 11 oktober 2020 Kloosterburen. (Nieuwe datum)

4-Daagse MBCT-leertherapiegroep vrijdag 16 t/m maandag 19 oktober  2020  Groesbeek.

4-Daagse MBCT-leertherapiegroep vrijdag 18 t/m maandag 21 december  2020  Groesbeek.

Verdiepende Compassieleertherapiegroepen bij Mindful Nederland!!!
 Wanneer je mee wilt doen wacht dan niet te lang want de groepen lopen snel vol!  

Wil jij eens ervaren wat een verdiepende Compassieleertherapie MBCT/MBCl/MSC/CFT voor jou kan betekenen als het gaat om de lastige situatie waar jij tegen aan loopt in je functioneren als persoon en als therapeut? Wil jij leren met meer compassie ten opzichte van jezelf en anderen in het leven te staan? Wil je jouw mindfulnessbeoefening verdiepen?

Neem dan nu deel aan een van de onderstaande verdiepende Compassieleertherapiegroepen (MBCT/MBCL/MSC/CFT)

Verdiepende Compassieleertherapiegroepen: 

4-Daagse verdiepende Compassieleertherapiegroep donderdag 25 t/m zondag 28 juni 2020 te Kloosterburen. (Nieuwe datum)

4-Daagse verdiepende Compassieleertherapiegroep donderdag 2 t/m zondag 5 juli 2020 te Groesbeek. (beperkt plaats)

4-Daagse verdiepende Compassieleertherapiegroep vrijdag 13 t/m maandag 16 november 2020 te Groesbeek. 

Informatie over het programma kan ten alle tijden opgevraagd worden bij mindfulnederland@gmail.com of vul het aanmeldformulier in www.mindful-nederland.nl

Kosten: voor deze leertherapiegroepen zijn 1475,- euro inclusief verblijf volpension op een eigen kamer met douche en wc.

Punten VGCT: Wanneer je deelneemt aan een van deze leertherapiegroepen levert dat 25 punten leertherapie op voor de VGCT.
Als je aan beide groepen deelneemt geeft dat 50 punten leertherapie voor de VGCt.  Voor punten/accreditatie door andere opleidingen kun je informatie opvragen bij mindfulnederland@gmail.com 

Mindfulness-en Compassieretraiteweekend 2020 :  

In 2020 zal er weer een mindfulness- en compassieretraiteweekend plaatsvinden in de zomermaanden en in november. De precieze data worden binnenkort bekend. Wanneer je belangstelling daarvoor hebt kun je dat nu al laten weten door een mail te sturen naar mindfulnederland@gmail.com

CONTACTGEGEVENS

Mindful Nederland
Janskerkhof 15,
3512 BL Utrecht.
Mail: mindfulnederland@gmail.com
Mevr. J.M. van Lieshout (Marie-José)
Telefoon: 06 – 53 89 72 81